Kada je najbolje vreme za rezervaciju odmora?

Kada je najbolje vreme za rezervaciju odmora?

Category : Putovanja

Sigurno ste se nekada našli u situaciji da želite da rezervišete vaš aranžman u poslednjem trenutku ali gotovo da ništa od kapaciteta nije bilo slobodno, ili su ostale samo određene kuće po izboru organizatora koje se nisu prodale. Znamo koliko ovo ume da bude frustrirajuće, kada baš želite odmor i potreban vam je, a slobodnih kapaciteta gotovo i da nema.

Mi savetujemo da ipak planirate vaš odmor ukoliko je moguće, i da rezervaciju vašeg aranžmana izvršite čim organizatori putovanja izbace nove ponude za narednu letnju sezonu. Nove ponude za sledeću letnju sezonu krenu da se prodaju čim prođe leto, već u oktobru mesecu, i to po posebnim FIRST MINUTE popustima, koji idu i do -50%. Ukoliko rezervišete vaš aranžman po specijalnoj First Minute ponudi, osim što ćete ugrabiti popust za ranu rezervaciju aranžmana, imaćete mogućnost izbora bilo koje destinacije, vile, spratnosti, pogleda, a pored toga moći ćete da plaćate vaš aranžman u ratama do 15 dana pred put, po dinamici koja vama odgovara.

Ukoliko ipak niste u situaciji da planirate odmor, i radije ćete se prilagoditi ponudama nekoliko dana pred put, onda su za vas LAST MINUTE ponude. Za rezervaciju aranžman na Last Minute ponudi možete ugrabiti i do 30% popusta, ali se plaćanje aranžmana vrši u celosti. To su ponude koje organizatori putovanja objavljuju 5-7 dana pre početka putovanja kako bi popunili zakupljene kapacitete, odnosno kako bi smanjili rizik od neprodatih a zakupljenih kapaciteta. Last Minute ponude se nude tokom čitave letnje sezone a najviše ponuda bude u julu i avgustu mesecu (sezona), dok se kapaciteti u maju i septembru mesecu (predsezoni) najpre rasprodaju je su cene aranžmana u tim mesecima povoljnije nego u špicu sezone.

Dakle, naš savet je da pametno planirate vaš odmor unapred, rezervišete ga čim se objave nove ponude za sledeće leto, i iskoristite sve pogodnosti koje rana rezervacija aranžmana nudi.


Leave a Reply

Današnji kurs

Newsletter

Unesite Vašu email adresu da ostanete obavešteni o aktuelnim ponudama

Kalendar 2019

February 2021
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Vreme u Sremskoj Mitrovici

Feb 28, 2021 - Sun
Sremska Mitrovica, Serbia
3°C clear sky

Facebook